Дзюдо

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Дзюдо » Тестовый форум » Кроссовки


Кроссовки

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Где купить классные ?

0

2

Мені подобаються кросівки, які я в грудні купила своєму чоловіку https://idealsport.com.ua/originalni-kr … w-balance/  . Він також ними дуже задоволений, каже, що вони зручні та дуже комфортні. Мені здається це оптимальный вариант для тих, хто ціну комфорт і якість. В цьому магазині взагалі класний вибір зручного в здуття та спортивного одягу.

0

3

Я на стоках покупаю обувь - люблю брендовую одежду

0

4

Якість взуття - дуже важлива! Це не тільки крутий бренд і стиль! Виробники, які дбають про якість свого товару - дбають і, в першу чергу, про здоров"я ваших ніг!Тому я купую лише оригінальне спортивне взуття для бігу https://soccerpoint.com.ua/krosivky-dlia-bihu/ ось тут є майже всі відомі світові бренди в наявності. І ціни адеквані.

0

5

А де зараз купити тактичні кросівки для військового?

0

6

Pachka написал(а):

А де зараз купити тактичні кросівки для військового?

Можу порекомендувати інтернет-магазин військово-тактичного одягу та спорядження Killa. Там я купував якісні тактичні кросівки https://killa.com.ua/uk/katalog/obuv/obuvv/krossovki/ . Якістю я задоволений. Вони пропонують різні моделі для військових потреб, так що ви точно знайдете щось, що вам підходить. Доставка швидка і зручна, рекомендую! У мене така модель:
https://killa.com.ua/image/cache/catalog/image/cache/catalog/products/2023/02/131201/MTC-803320-AO-320x320.webp

0


Вы здесь » Дзюдо » Тестовый форум » Кроссовки